Ενημέρωση σχετικά με τη νέα υπουργική απόφαση για τη φοίτηση στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης

 

Δείτε την νέα υπουργική απόφαση σχετικά με Εγγραφές, μετεγγραφές, φοίτηση και θέματα οργάνωσης της σχολικής ζωής στα σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ

Εγκύκλιος Υπουργείου Παιδείας Έρευνας και Πολιτισμού σχετική με τον σχεδιασμό και υλοποίηση των προγραμμάτων σχολικών δραστηριοτήτων του σχολικού έτους 2017 – 2018.

 

Μαθηματικοί Διαγωνισμοί

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, με απόφαση του Δ.Σ. της Ελληνικής Μαθηματικής Εταιρείας ο 77ος Πανελλήνιος Μαθητικός Διαγωνισμός, «Ο ΘΑΛΗΣ», στα Μαθηματικά, θα διεξαχθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017.

Όπως και στις προηγούμενες χρονιές παράλληλα με το διαγωνισμό «Ο ΘΑΛΗΣ» θα έχουμε και τον διαγωνισμό «Υπατία» ο οποίος απευθύνεται σε μαθητές της Α΄ Γυμνασίου.

Στο Link http://blogs.sch.gr/isiglavas/archives/744  υπάρχει υλικό προς μελέτη.

4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού

Στο 2ο Γυμνάσιο Πτολεμαΐδας στο πλαίσιο της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού υλοποιήθηκαν δράσεις από τις οποίες φωτογραφικό υλικό μπορείτε να βρείτε εδώ.

Σκοπός  των δράσεων ήταν η υιοθέτηση ενός τρόπου ζωής και άσκησης που ιδανικά οι μαθητές θα συνεχίσουν και στην ενήλικη ζωή τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 2ου Γυμνασίου Πτολεμαΐδας εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας προς το σωματείο ΑΙΟΛΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ Γ.Ε.Π.Θ. για την πολύτιμη συμβολή του στην υλοποίηση των δράσεων του σχολείου μας στο πλαίσιο της «4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού». Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους προπονητές: 1) Κυρκοπούλου Φανή, 2) Τεπετζή Αθηνά, 3) Τσελεμπή Τάνια και τον αθλητή Γαβριηλίδη Νικόλαο (πρωταθλητή Νέων στη Σφυροβολία) για την ενημέρωση σχετικά με τα αθλήματα: 1)Άλμα τριπλούν 2) Άλμα σε ύψος και 3)Σκυταλοδρομίες. Σκοπός  των δράσεων ήταν η υιοθέτηση ενός τρόπου ζωής και άσκησης που ιδανικά οι μαθητές θα συνεχίσουν και στην ενήλικη ζωή τους.

Φεβρουαρίου 2018
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
« Ιαν    
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728