Δράση προληπτικής ιατρικής οδοντιατρικής για παιδιά ηλικίας 0 έως 18 ετών

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

Ο Δήμος Εορδαίας σε συνεργασία με τον οργανισμό ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, διοργανώνουν δράση προληπτικής ιατρικής/οδοντιατρικής για παιδιά ηλικίας 0 έως 18 ετών υπό την αρωγή της ομάδας εθελοντισμού ΑΝΡΟΝΙΚΟΣ.

Το πρόγραμμα λειτουργίας του κινητού πολυιατρείου θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 20/07/2020  και  θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 24/07/2020 (Ώρες λειτουργίας 9:00  έως  15:30) στον αύλειο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας.

Η υλοποίηση του Προγράμματος  θα πραγματοποιηθεί λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης, ασφάλειας και υγιεινής. Στα παιδιά, τα οποία υποβάλλονται σε προληπτικό έλεγχο, παραδίδεται ατομικό δελτίο προληπτικού ελέγχου, προκειμένου οι γονείς/κηδεμόνες τους να λάβουν γνώση συνοδευόμενο από οδηγίες για την αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων. Για λόγους προστασίας των προσωπικών δεδομένων των παιδιών, το Χαμόγελο του παιδιού θα τηρεί μόνο δελτίο με τα αποτελέσματα του προληπτικού ελέγχου, χωρίς τα προσωπικά δεδομένα των παιδιών και μόνο για στατιστικούς λόγους.

Για την εφαρμογή της δράσης, ο Οργανισμός θα διαθέσει:

Το κινητό πολυιατρείο «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», το οποίο στελεχώνεται από εθελοντές γιατρούς (παιδίατρο, οφθαλμίατρο, ωτορινολαρυγγολόγο και από εθελοντές οδοντιάτρους), καθώς και από νοσηλευτικό ή άλλο προσωπικό του οργανισμού.

Όλες οι προληπτικές εξετάσεις θα πραγματοποιούνται κατόπιν προγραμματισμένων ραντεβού στα τηλέφωνα 2463021092 και 2463053175 (9:00-14:00)

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...