Ο Πέτρος Μαυρογιαννίδης «έπαιξε μπάλα» με τους μαθητές του 2ου Γυμνασίου.

Το τερέν του 2ου γυμνασίου Πτολεμαΐδας «φιλοξένησε» ένα «αθλητικό παιχνίδι» μεταξύ των μαθητών της Γ΄ τάξης και του γνωστού συντοπίτη μας – αθλητικού δημοσιογράφου της ΕΡΤ- Πέτρου Μαυρογιαννίδη. Ο αγώνας ήταν σκληρός, με πολλές «πάσες», «στενά μαρκαρίσματα», αρκετά «γεμίσματα» και καταπληκτικές «αποκρούσεις», πάντα μέσα στο πνεύμα του ¨Ευ Αγωνίζεσθαι».

Προπονητές,  ο κ. Γιώργος Κυριάκου, ο κ. Γιώργος Κουδούνας και ο κ. Γιώργος Κόκκινος, η κα. Σοφία Παπαγεωργιάδου.

Νικητής η …ενημέρωση!

     Το σχολείο μας, την Τρίτη 16/4/2024, με χαρά φιλοξένησε διαδικτυακά τον γνωστό  δημοσιογράφο της ΕΡΤ Πέτρο Μαυρογιαννίδη (με καταγωγή από την Πτολεμαΐδα) ο οποίος συνομίλησε με τους μαθητές της Γ΄τάξης του σχολείου μας για θέματα που σχετίζονται με το επάγγελμα του δημοσιογράφου και την αξία της ιδέας του αθλητισμού.

     Ενημέρωσε τους μαθητές μας, μέσα από την αρχική του τοποθέτηση και στη συνέχεια μέσα από ένα «πινγκ πονγκ» ερωτοαπαντήσεων, για τις σπουδές που απαιτούνται ώστε να γίνει κάποιος αθλητικός δημοσιογράφος, τη σταδιοδρομία που μπορεί να ακολουθήσει, τις συνθήκες εργασίας, την επαγγελματική αποκατάσταση και άλλα πολλά που σχετίζονται με το επάγγελμά του.

     Η δραστηριότητα αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των  μαθημάτων της Φυσικής Αγωγής και των Εργαστηρίων Δεξιοτήτων στη Θεματική Ενότητα: «Αγωγή Σταδιοδρομίας, Γνωριμία με τα Επαγγέλματα». 

Πέτρο Μαυρογιαννίδη, σε ευχαριστούμε πολύ!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει...